tiistai 29. kesäkuuta 2010

Nyt koti kesäkuntoon

Jahas verhon ompeluun valmistautumista...
kukkaset istutusvalmiina...
kylvös on alkanut nousta ja  kehäkukat sais jo harventaa, kuivaa on että kastella pitää
verhot tulivat ommelluiksi ja ensimmäiset kommentit apua Äidistä on tullut Mummo! Tämä kuosi löytyi paikallisen S-ketjun myymälästä ja oli niin hirveä että se oli aivan ihana. No Syksyksi mökkilook riisutaan ja keksitään sitten taas muuta yhtä repäisevää...
Ja kukat istutettuina penkkiin taaimpana minipetuniat, sitten samettikukat ja koristetupakka ja edessä orvokit. Orvokit ja petuniat olivat puutarhalla jo vähän ränsistyneet, mutta olen nyppinyt niitä tosissaan ja juuripaakkuakin vähän kuritin, niin että katsotaanpa miten ne nyt viihtyvät. Saksan tehtäviä on enää rästissä yksi ja "lopputyö" vähän isompi kirjoitelma on vielä jäljellä sekä itsearviointi. Mutta eivät rästissä vaan ihan ajassa. Sitten on vaan markkinoinnin suorittaminen ja työharjoitteluraportin kirjoittaminen... juu ei mene kesälomakaan pilalle laiskotellessa ;-)

3 kommenttia:

 1. XD virn* juu-u minä sanoin kans' aikanaan ettei elläissää pitsisiä kukkaverhoja ... ja mitähän tuolla ikkunassa & akkunassa roikkuu ... nauraa hekottaa.
  Nyt sitten odotamme kuvaa kun olet kuopannut nuo kaikki taimet kukkapenkkiin.
  Lycka till tehtäviin ja opinnäytetyön tekemiseen!

  VastaaPoista
 2. Ihan hienot verhot olet ommellut kesäiset niin kuin tähän aikaan sopii ollakkin.
  Sinä oot eellä minua tuossa kukan istutuksessa kun minun orvokit taitaa mennä uusiksi kun kotimies ei reissun aikana ollu tarpeeksi kastellu.
  Satteella kerkiää opiskelemaan jos ei mittää kiirettä ole.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista ja kortista, ja kukat on kyllä jo tuossa viimeisessä kuvassa ihan istutettuna maassa. Tietysti vois vähän viimeistellä jollain reunuskasvilla...

  VastaaPoista