sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Lomailua

Onko muilla semmosta ongelmaa, että kun nyt lomalla huomaa kaikennäköistä tekemisen aihetta esimerkiksi kaksi haapaa on kasvamassa keskellä marja-aronia pensasta...
Pihlaja kasvaa keskellä koiranheisipuuta...
Ritarinkannus keskellä punaistaviinimarjapensasta....
Peurankello haluaa kasvaa juuri tässä, miten sitten raatsit siistiä trimmerillä tätäkään paikkaa... mutta onneksi
tämä yksilö on päättänyt viihtyä kukkapenkissä XD
Postilaatikkoon kolahti sopivasti loman alkuun Kauneimmat Käsityöt lehti, ja kirjaston täti oli ystävällisesti lähettänyt kirjeen minulle, jotta sain loman alkuun kevyttä kesälukemista: Dr. Jill Bolte Taylorin elämäni oivallus eli kuinka toivuin aivohalvauksesta :-O En varsinaisesti kuulu mainoskanavien faniklubiin, mutta kanavasurffailtuani jonkun aikaa seisahduin nelosen Oprah talk-shown kohdalle, kun hokasin että siellähän on Discoverykanavalta tuttu aivotutkija haastattelussa. Tippa linssissä ohjelman katsottuani päätin, että tuon kirjan haluan lukea vaikka sitten lontoon kielellä jos ei sitä ole suomennettu. Mutta onneksi oli suomennettu. En ole sitä vielä aloittanut, koskapa markkinoinnin kesäkurssin tehtävät piti tehdä ensin. Risusavottaakin sain aikaiseksi kun päätin "vähän" karsia tontilla rehottavia puita ja pensaita, jotka eivät saisi kasvaa ihan itse valitsemillaan paikoilla vaan siellä mihin yritän niitä toimittaa ;-) Kuten emäntänsäkin tämän tontin kasvit ovat todella omapäisiä ja heillä on ihan oma elämä. Mutta nyt aloitan lukemisen.

3 kommenttia:

 1. Saapanähä onko ne niin itepäisiä että ensikeväänä taas töröttävät siinä mistä Sinä ne nyt häädit,tai ne on ajatellut että vaihtelu virkistää Pihlaja jatkaa toisenlaisilla kukilla ja Ritarinkannus tarvitsee c-vitamiinia.Peurankello näkyy olevan ihan iisisti melkein omassa penkissä,oisko väsyny kiertelyyn.

  Minulla on myös tuo "Elämän oivallus"saada luettua mutta minulla on nyt tämä Anneli Salosen kirjat jonossa.
  Eikö ole ihan normaalia että kesälomalla löytyy mitä ihmeellisintä tekemistä mutta kaikesta huolimata Hyvää ja lämmintä lomaa.

  VastaaPoista
 2. Kasveilla on ollut rauha kasvaa isoksi toisen suojissa ja ovat ihan vekkulin näköisiä yhteiselossaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista ja ainakaan ritarinkannusta en ala häätämään muuten joutuis sitomaan ja tukemaan na tuppaa kepit ja narut olemaan vähemmän kauniita

  VastaaPoista