sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

13.6.2010 touhu sunnuntai
Eilen kävimme katsomassa Prince of Persia elokuvan. Joka tykkää äksönistä ja romantiikasta elokuva on just hänelle tehty. Hyvän ja pahan taistelua kuinkas muuten. Tänään onkin ollut sitten huushollin hoitopäivä. Pyykkejä on pesty, viikattu ja silitetty ulkona kesäkeittiössä.

Orapihlaja on aloittanut kukintansa. Hyvä niin koskapa kesäkukkapenkki on itämässä edustalla ja toinen on vielä vähän vaiheissa..Tässä näin :-O se varmaan tarvitsisi naisen kättä taikka sitten lapiohommia...

3 kommenttia:

 1. Luuletko ettei minun kukkapenkkini olisi jossain vaiheessa isäntä vasta suunnittelee siihen mullan hakua jostain.Kesä on pitkällä ennenkuin saan kaikki kukkani siihen siirrettyä ja koottua muista penkeistä kun ne pitäisi saada yhteen penkkiin.

  VastaaPoista
 2. Herran pieksut onko tuo puu jo noin iso, jonka alla tenavana leikimme????
  Juu-u kauniit naiselliset puutarhakäsineet käteen ja sitten talikko heilumaan niin jopa on kotvan päästä silmänilo kukkapenkki.
  Hyv' yötä!

  VastaaPoista
 3. Juuri äsken yritin yhtä kukkapenkkia vapauttaa heinien juurista, vaan karkuun lähtö tuli, kun on niin paljon itikoita. Etupihan pitkä pionipenkki on melkein umpeen kasvanut, eikä talonpoikaispionit pääse ollenkaan kunnolla esille.

  VastaaPoista