sunnuntai 20. kesäkuuta 2010


Serkkutapaaminen onnistui hyvin. Meitä oli kuusitoista paikalla ja mitä kuuntelin poissaolleiden viestejä, niin olisipa ollut mukava olla mukana.

Tässäpä muutama kuva...

Oikein sertifikaattikin paikalla jossa oltiin...

Ilma komistui aamun sateen jälkeen aivan parahultaiseksi...

Hevosiakin siellä oli...


Serkkuringin perustaja sai "puupää"-hatun...

edelleen kaunista Siikajokea...

Ja huomenna paluu arkeen ja töihin.

6 kommenttia:

 1. Ihania maisemia!
  Puupää-hattu sopii kuin nakutettu idean äidille!
  Vauhdikkaita vastauksia vauhdikkaasti kirjallisiin tehtäviin!

  VastaaPoista
 2. Kivaa oli nähdä sinua ja vielä kun olisin saanut Tarunkin nähdä niin olisipa ollut kivaa. Olet mielestäni aivan äitisi näköinen ja tuntui hassulta ajatella, että veljeni Veijo sanoi minulle joskus ollessani yläaste-ikäinen, että muistutan Helvi-tätiä. Harmittaa, etten voinut olla pitempään, kun lapset jo hätäilivät ja sunnuntai menikin minun osaltani täysin tyttären leirivalmisteluissa.Toivottavasti ne, jotka ottivat kuvia sieltä laittaisivat niitä näytille meille huonomuistisille, jotka unohtivat koko kameran.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista ja kaikki serkut muistuttavat jollain lailla toisiaan. Sukuunsa tulleita. Laittelen kuvia lisää sähköpostiin kunhan ehdin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuvista ja tapaamisesta. Kyllähän siellä oli tutun näköistä porukkaa ja vielä tuntui vitsitkin olevan kaikilla yhtä hölmöjä... Lieneväkkö perintökaskuja sitten :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kuvista en tosin saa täällä Kuusamossa niitä näkyviin kun en voi tallentaa niitä nyt omalle koneelleni.Mutta minun sähköposti näkyy olevan pullollaan uusia kuvia jotenka kotona juhannus menee kuvia katsellessa ja talletellessa niitä kansioihinsa.
  Olen tässä moettinyt että paljon olemme jääneet paitsi kun tapaamiset on olleet niin harvassa mutta yritetään korjata tilanne.

  VastaaPoista
 6. Mainiota mittumaaria ja juhlavaa juhannusta!

  VastaaPoista