torstai 15. heinäkuuta 2010

Siivouspäivä

Tässäpä vielä tunnelmakuvia tiistain ja keskiviikon ukkosmyräkästä...
olispa ollut kunnollinen kamera jossa olis valotusta ja sulkijaa säätää senverran oli juhlalliset salamat ja itse asiassa olis pitänyt olla videokamera
Tässä meidän pahimmat ukkostuhot, tuleekohan näistä enää eläjiä?
no nyt lipsahti sagalla kuvauskulma pyllylleen, vai
ei sentään vaan löin mokomaan kuistilasi uraan varpaani ja nimenomaan siihen repsottavaan terävään pellin reunaan. Tulokset tässä vielä sain teipattua niin ettei tarvinnut palkeenkieltä lähtä Oyssiin tikkaamaan.
tässäpä sitten vähän rauhallisempaa toimintaa Anttilan pokkarialesta kympillä kolme: Tuula Mai Salmelan Syvyyden avaimet, Eeva Nikoskelainen Ylilääkäri Männikkö ja hallittu tulosjohtaminen (sairaalamaailman raikas ja riemukas pöllytys) sekä Leena Lehtolaisen Kuparisydän. Tuleekohan nämä luettua vai päätyykö joku pukinpakettiin ;-)
Tämän lainasin sitten kirjastosta. Täytyypä tutkailla mitä Antti Heikkilä tuumaa.
Jaa-a tyhjältä näyttää. Juuri kun sain varpaani pakettiin tyttäreni soitti tulipalonkatkuisen puhelun jossa tuli pimeyden ruhtinaan nimitykset mainittua muutamaa lukuunottamatta samaan loveen manattiin sitten sepeli, tikkumainen hiekotussora ja lasipullot.
Bikebana... aivan niin pikkuserkkumme isänpuolelta järjesti Oulussa bikebanan, mutta tätä bikebanaa meillä harrastetaan pari kolme kertaa kesässä/pyörä ;-)
Onneksi kerkesin ennen "vammautumista" imuroida ja luututa kämpän oli muuten jo aikakin O:-). Ja tänään on sitten jatkettu aurinkoisessa mukavassa kesäsäässä 23C makuuksien tuuletuksella ja pyykin pesulla.

5 kommenttia:

 1. Touhu päivä on ollut tänään mutta varvas on kipeä vasta huomenna.
  Minun ei tarvitse etes joka vuosi tehdä rengas remonttia kun niin vähän ajelen pyörällä.Se kai johtuu siitä kun melkeimpä pakko on ottaa auto alle kun lähtee asioille.
  Tuo Antti Heikkilän kirja pitäisi ihan lainata lukemiseksi löytyiskö siitä dietti vinkkejä.

  VastaaPoista
 2. Upeat ukkospilvikuvat!
  Jos kukkavarret taittui niin kyllä ne siitä nousee.
  Auts' tais käydä kipeetä varpaaseen.
  Puhallan pipin pois.
  Opiskelijana sinulla on hyppysissä näpsäkästi taito referoida tämä Heikkilän opus, jotta mekin opimme mistä kana pissii.
  Viihtyisää viikonloppua!
  Bikebaanaajille terkut!

  VastaaPoista
 3. Joko on Heikkilä luettu? Epäilen että pokkaripino katoaa ensin... Mutta kirjaston kirjoihin saa netissä kätevästi lisää laina-aikaa :) no, minäki oottelen sitä referaattia.

  Minä tyhjäsin tänään kans pyöränkumet, ku totta kai pitää pyöräillä mehtäkoneenjälkeä tai jotain ojanpohjaa pitkin, vaikka asvaltti menis viienkytämetrin päästä... Haastetta pitää olla joo muuallaki kun plokeissa!

  Pikaista paranemista varpaille.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista ja varvaskin on nyt siedätyshoidossa kulutusta kestämään. Kyllä olen Heikkilän Antin aloittanut ja hyppäsin tottakai vilkasemaan mitä resepteissä on, ja joka on lukenut ätkinsinsä, montignakkinsa ja monet muut hiilihydraattitietoiset opukset, samaa on tarjolla tässäkin.

  VastaaPoista