maanantai 5. heinäkuuta 2010

Heinäkuun alennusmyynneissä

Tänään on shoppailtu urakalla alennusmyynneissä. Viimeviikolla jo varasin parturiin ajan ja siitä sitten Oulun cityyn henkkaan ja maukkaan, stokkalle, kappahliin (jopa tuli mainostettua) mutta kaikki alennustangot on laavattu läpi. Oli muuten aikas lämmintä puuhaa ja olisinpa ottanut torimeiningistä kuvia jos olis kamera sattunut mukaan. Väkeä oli maanantaipäivänä terasseilla ja shoppailemassa vaikka kuin.Tämmönen kaunokainen pistää ylös naapurin rajalla mikähän sininlatva lienee kukapa tietäis varmaan siirtomullan mukana tullut.

Lisää vaeltelevia perennoja ruskolilja on yksi pannahinen joka pistää päänsä milloin mistäkin. Systerin kans yks kesä taannoin kerättiin sipulinkynsiä pitkin tonttia ja yritettiin saada asettumaan kukkapenkkiin. Liekö myyrä vai mikä ne kuljettelee..Naapurin kotkansiipi kun jatkaa vielä vaellusta niin saan itselleni muutaman XD

4 kommenttia:

 1. Kaunis on nimetön sininen kukkanen.
  ;o) keisarin kruunu haluaa tarkastaa keisarikunnan tilukset hih putkahtamalla milloin minnekin.
  Sopuisaltahan tuo keisarinkruunun & ruusun yhteiselo vaikuttaa.
  Myyrä se meillä aikanaan siirteli krookuksen sipulit ja joka kevät oli ylläripylläri mistä niitä nousi.
  Mainiota lomapäivää!

  VastaaPoista
 2. Sehän on justiisa se lehtosinilatva.Kyllä hiiret ja myyrät kuljettelee ruskoliljan sipuleita mutta eivät syö niitä ja sen takia niitä löytyy mulloin mistäkin.
  Minäkin tässä olen suunnitellut Oulun reissua mutta isäntä ei ole vielä innostunut kun se kaataa paalajalle heinää.Uhkailin jo että lähden junalla mutta nyt ovat nuo lapset täällä niin ei vielä onnistu.

  VastaaPoista
 3. Olispa meilläki vaeltavia ruskoliljoja, mutta romut ne vaan siirtyilee pitkin pihaa ja niittyleinikki hippasee kukkapenkkiin. No kukkahan sekin on :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista ja Mimmu vahvistikin että se on maatiaisperennoja ja sinilatvaksi hänkin sen tunnisti. Mutta Tarikka tunnisti lehtosinilatvaksi kiitos tiedoista. Jälleen yksi nurkka tontilla jonne trimmerillä ei parane summamutikassa mennä ;-)

  VastaaPoista