sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Lauantai ehtoo muuttui sunnuntaiaamuksi

Kehuinko että viimeviikolla oli kiire viikko? Kun tulin lähipäiviltä olivat kaikki kaipailleet ja kyselleet onko ylityövapaita tai pekkasia kuinka paljon jäljellä. Toiset ovat pakkolomalla ja toiset työn raskaan raatajat haluavat lomalle. Palkanlaskijan osa on sellainen, että yhteyttä kun otetaan niin aina ollaan kyselemässä saisko rahaa tai lomaa. Palkanlaskijahan vain laskee palkkaa ;-)

Tämä vuodenaika on mulle kauhistus. Lokakuu ja marraskuu ovat niin pimeitä. Kohta on pakko laittaa jotain jouluvaloja ulos ja sisään kun tuntuu että päivä ei valkene ollenkaan. Luntakin sais tulla. Joka syksy olen toivonut että lumi tulis kerralla eikä aina sulais pois. Pääsis pyörälläkin vähän turvallisemmin ajelemaan. Aloin vielä neulomaan sukkia pukin pakettiin ja väri on musta mitä pitää neuloa miltei otsalamppu päällä että näkee mitä tekee.

Ostinpa pari pakettia herkuttelunugetteja, joissa toisissa oli täytteenä juustoa ja toisissa jalapenoa ja juustoa. Olihan ne hyviä ja mielenkiintoisia oireita sain: posket punoittivat kivasti ja niska oli aivan hikinen ;-) Nesteen poistoon hyvä konsti on kun sais samaa chili/valkosipulikastiketta kuin oli tarjolla kiinalaisessa ravintolassa. Yksi pieni teelusikan kärjellinen niin hikoilusta ei meinannut loppua tulla. Jahas lapsukaiset näyttävät kotiutuvan Halloween bileistä. Pitääpä lähteä kyselemään oliko hirveät partyt.

2 kommenttia:

  1. Eikös niiden pirskeiden pidäkin olla karmaisevat?
    Minä olen jo tökkäsyt ikkunassa olevan kaamosvalon töpselin seinään useampana ehtoona. Sinisessä maljakossa olevia valoja en ole vielä intoutunut laittamaan päälle.

    VastaaPoista