maanantai 8. marraskuuta 2010

Fariinisokeria kiitos !!!

Tänään oli vedenneito Arielin leipoma päivä, mutta mutta ohjeessa sanottiin että 100g fariinisokeria... ja niinhän siinä kävi että fariinisokeri oli jokseenkin kiinteässä muodossa. Tuli vain mieleen että tähän on varmasti olemassa fiksumpikin tapa, mutta tulipahan agressiot purettua survinpulikan ja muovipussin kera.
Lisää astaloita ja maaperäanalyysiä. Pyhäinpäivänä oli ohjelmassa haudoilla käynti. Nyt vain harvemmalla porukalla kuin tavallisesti. Hekon lyhtyä varten piti Ukin oikein viritellä työkaluin paikka, sen verran teki noin -7-8C:n pakkanen kuorta maaperään.
Tässä on sitten joko Ukin mielestä koristeomenapuu tai minun mielestä kirsikka mutta näin halloween tunnelmaan just soppeli käkkyrä hautausmaalla. Jaa-a mitäs muuta on viimeisen postauksen jälkeen hommattu? No ainakin...
tämmöiset kolahtivat postilootaan männäviikolla en kyllä ole vielä ehtitnyt syvällisemmin antiin paneutua, kun...

tämmöiset opukset pitäis kahlata sekä yritystoiminnan kehittämisen että markkinoinnin kursseille...
Yritystoiminnan rahoitus kurssille pitää kursiivisesti käydä läpi ylemmät kirjat ja asiantuntijapalvelujohtamisen kurssille oli toi lontoonkielinen kirja. D-:
ja sitten se pakkoruotsi......

 Mutta aina pitää joutaa leipomaan, tälläkertaa porkkanakakkua on luvassa kunhan mitat ja ainekset ja muut vermeet on hanskassa. Sitä odotellessa hyvää alkuviikkoa kaikille :-)

7 kommenttia:

 1. Minä olen käyttänyt fariinisokerin pehmitykseen vettä,haaleaa vettä pussiin ja pussin suu kiinni joksikin aikaa on pehmentynyt sen verran että saa käytettyä.En ole kokeillut miten käyttäytyy mikrossa.
  Meillä ei aivan nuin pakkasta ollut mutta pakkasta kuitenkin.
  Työn täyteistä alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset kommentista, perjantain ja lauantain välisenä yönä kävi kunnon pakkanen ja se jäädytti maanpinnan niin että joutui vähän avittamaan lyhtyjen laitossa.

  VastaaPoista
 3. Milloinkahan isä olis keinottomaksi jäänyt?
  Koristeomanalta tuo puu näyttää hedelmistä päätellen.
  Juu-u mielenkiintoista luettavaa posti-Kusti on polkenut lootaan, mutta tuo muu kirjallisuus on kahlattava kiltisti, jotta se paperi napsahtaa sitten käteen.
  Tarikan kanssa olen samaa mieltä könttääntyneen fariinisokerin pehmityksessä.
  Njam, porkkanakakkua.
  Arielille sopii myös nämä lyhennetyt kutrit.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommentista! Kysäisinkin (tyhmyyttäni) että onko meillä mukana työvälineitä, kun ensimmäisen kerran lyhtyä yritimme paihnauttaa niin sitä pitikin painaa. Olihan niitä koko toinen kassillinen, toisessa olikin sitten ne kynttelit XD

  VastaaPoista
 5. Pitääpä muistaa fariinisokerin löylytyskonsti, kun seuraavan kerran iskee känkkäränkkä :D.

  VastaaPoista
 6. Leppoisaa viikon loppua opiskelun lomassa.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kommenteista Neferi ja Tarikka. Tyttäreni käytti pussia mikrossa mutta foliosisus aiheutti ikävää kipunointia niin pussi piti pikapikaa ottaa mikrosta pois O:-)

  VastaaPoista