sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tyttäreni on leikannut hiuksensa!!!!!

Siis oikeasti, pituus on kylläkin vielä hartioille mutta lyhenemä oli jonkun 50cm, kun hiukset ulottuivat takapuolen päälle. En ehtinyt saada kuvaa kun hän äsken vain pyörähti paikalla ja lähti samantien.
ja tässä on sitten uusi väline jolla blogiani koitan päivittää. Soneralla oli tarjous ja minänän tarkkana tyttönä nappasin heti kiinni. Viime maanantaina lipevä edustaja myi mulle kahden vuoden sopimuksen viidellä eurolla halvemmalla kuin nykyinen sopimukseni. Seurasin paketin saapumista aika näppärästi netissä, ja hokasin että torstaina oli jo tullut meidän postiasiamiehelle. Aattelimpa heti käydä sen hakemassa kun noista ei aina tiedä. Niinhän siinä sitten kävi ettei tikku pelittänytkään. Perjantaina sitten nappasin raahattavani mukaan töihin ja aioin viedä sen sonerapisteeseen hoitoon. Sitten iski semmonen kutina, että soitanpa asiakaspalveluun. Sielläpä aikani numenoita näppäiltyäni (jos haluat hampurilaisesi sinapilla valitse yksi, jos taas ketsupilla valitse kaksi...) sain "langattoman langan" päähän reippaan nuoren naisen, joka pisti ohjeet tekstiviestinä kännykkään. Sattuipa mainitsemaan että yksi konsti on käyttää sirukorttia kännykässä ja testata toimiiko se. Niinpä kokeilin ottaako vai antaako. Enkä ollut uskoa silmiäni kun sen jälkeen nettiyhteys toimi kuin enkeli (no tosin lais..vähätöinen sellainen)!

Tässäpä lähdeaineistoa tämänhetkiseen harjoitustyöhön. Kurssin nimi on Kehitystoiminnan rahoitus. DL on ens perjantai. Piti vaihtaa keittiön looki syksyn halloweeni tunnelmaan sopivaksi.

Kuosi ei ole uusi joskus 90-luvulla ostetut, mutta näin syksyyn just sopivan hedelmäiset. Ja pitihän myös kynttilöitä saada koristeeksi, tietysti halloween tunnelmiin...


Joten (hammaslääkärissä olisi näiden pitänyt käydä aikaa sitten) iloista viikon alkua kaikille.

3 kommenttia:

 1. Muistiko ottaa letit talteen?
  Hyvä että nettiyhteys nyt pelittää ja toivottavasti ei nikottele vaan lähtee aina eka käskystä.
  Onko tuo kirja tarkoitettu ohjeeksi "älä tee niinkuin minäteen vaan tee niinkuin minä sanon".
  Liinassa on tosiaan hieno kuvio ja näyttää että tekarit pitäs purnukoille uusia.
  Mukavaa alkanutta työ viikkoa,

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommentista Tarikka. Nyt letit jäi Helsinkiin, kun tyttäreni oli siellä käymässä ja kaverinsa on parturikampaajaksi valmistumassa.

  VastaaPoista
 3. Elämässä siirtymis riitit voivat ola juuri hiusten leikkaaminen.
  Mainiota uutta aikaa lyhyemmissä hiuksissa tyttärelle!
  Paas laittaen kuva uudesta lookista tätille s.postiin.
  Kauniita unia!

  VastaaPoista