tiistai 3. elokuuta 2010

Markkinoinnin opiskelua ja synttärilahjoja

Tässäpä on kuva Ukin synttärilahjasta kun sellofaanit poistettiin. Sinne saa hyttyskiekuran piikkiin sisälle ja kansi päälle. Pitsiliina kuuluu Mimmulle.
tämmösiä löytyi prisman alennuslaarista. Onkohan tämä verbena eli rautayrtti vai joku palavarakkaus ne on niin samannäköisiä. Keneltähän saisi hoitovinkkejä? Istutin ne tuohon eteläpuolelle aurinkoon. Mahtaakohan ne menestyä näin savisessa maassa? Ja saakohan niitä nyppiä niinkuin kesäkukkia yleensä. Mielestäni tämä on useampivuotinen vai kuinka?

Markkinoinnin kurssin loppuhuipennus on tällä viikolla. Perjantaina on lopputentin palautus. Seuraavalla viikolla väännetään saksan kurssin lopputenttiä aiheena saksankielisen alueen musiikki, taide, kirjallisuus tai elokuvat :-O just niin.

3 kommenttia:

 1. Kyllä kysumyksessä on Tarhaverbana tosin kirja ilmoittaa sen olevan yksi vuotinen,viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella suojaisella paikalla.Kasvi kestää kuivuutta ja kukoistaa huonoista säistäkin huolimata.Tuskimpa kuivaneiden kukkien nyppiminen haitaksi on,minä ainakin pyrin nyppimään kaikista kuivat kukat ja lehdet eivätkä ole sen takia kuolleet.
  Kirja muuten sanoo että Tarhaverbanaa voidaan lisätä pistokkaista,talvehtisikkohan se sisällä Sinun kannattaisi kokeilla jos on mahdollista.
  Onnea lopputentteihin..

  VastaaPoista
 2. Kohta alkaapi olla perennojen ale aika. Kannattaa käydä puutarhamyymälöissä desanttiretkillä.
  Tsemppiä tentteihin!
  Hauskoja hetkiä saksalaisten schlagereiden kanssa XD

  VastaaPoista
 3. Danke fur kommentar!/Kiitoksia kommenteista pitääpä kokeilla saisinko pistokkaita noista.

  VastaaPoista