lauantai 23. tammikuuta 2010

Uusi vuosi mutta vanhat kujeet

Sukat tulivat valmiiksi tosin toista sukkaa neuloin vielä jouluaattoaamuna. :-O Kunnon talvenkin teki sitten viimein vesisateiden jälkeen. Tänään on pakkasta -20C. Valkosipuliperunat muhii uunissa ja kohta paistetaan valmiiksi marinoitua sisäfilettä pihveiksi. Oli nimittäin niin hyvässä tarjouksessa että oli halvempaa kuin jauheliha. Sitten pitää katsoa uusi Novitan lehti, joka tuli viikolla. Selailin sitä jo mutta en lukenut sitä kunnolla. Uusia lankojankin kävin ihailemassa Euromarketin hyllyllä ja onneksi ei tarttunut vielä mukaan. Prisman alennushyllyllä oli vielä vaikeampi hillitä halujansa jottei tummanvihreä Rose 1,80 kerähintaan sujahtanut ostoskoriin. Koettelemuksesta selvittiin ja kokoelma ei kasvanut jälleen uusilla keräilyharvinaisuuksilla.

Kyselin pikkusystiltä neuvoja kuvien lataukseen aiemmin tänään puhelimessa. Se on vielä harjoittelematta. Ensiviikolla on edessä lähijakso ja monen monta juttua pitäis sinnekkin mennessä saada aikaiseksi. Aika vain kummasti aina livahtaa. Mutta nyt alkaa poikani kuuhkasemaan siihen malliin että pihvit ja potut pöytään. 

2 kommenttia:

  1. Harjoittelu tekee mestarin! Työ tekijäänsä neuvoo. Tosin joskus toivoisi sen opettavan lyhyellä oppimäärällä pikaisesti. ; )
    Näpsi paaaaljon jotain korppukuvia ja sitten on materiaalia hetellä pitkin linnunratoja ja bittiavaruuksia.
    Se SK on yleistä keeskustelua otsikolla ilmainen näytenumero.

    VastaaPoista