sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Tänään olen saanut koko vartalolle jumppaa, kun olen harventanut pensasaitaa. Niin pensasaita on päässyt hieman liian korkeaksi ja hieman liian leveäksi. Sitä ei enää voi leikata vain harventaa tai sitten leikata ihan alas. Nyt on käsilihakset ja rintalihakset todella saaneet kyytiä. Ulkona on ollut muutama aste lämmintä ja aivan mahtava auringonpaiste. Eipä ole ihan niitä tavallisimpia lokakuun kelejä. Tavallisesti on pilvistä ja vettä, räntää ja lehtiä tulee vaakaan.

Viikolla sain vaihdettua pyörän kumin takapyörään ja olen todella ylpeä itsestäni. Kumi ei nimittäin ollut valmiiksi puhki kun lähdin koeajolle. XD En omista autoa ja se on tällähetkellä suurin ympäristötekoni. Mutta pyörän sarvessa saa tuotua yhden auton takakontillisen tavaraa, tosin pyörä joutuu aika koville. Seuraavana ohjelmassa olisi pyykkien viikaaminen, olin nimittäin reissussa ja kahden viikon pyykkipino huojahtelee uhkaavasti.

4 kommenttia:

 1. Olisin ollut mielelläni sinun kanssasi harvennussavotassa. Nyt poden jokapaikan kolotusta kuin liki 100vuotias lentsussa. Arvaapas onko ikävä sitä huopunutta villatakkia?!
  Ensi keväänä se aita kyllä kiittää tämän päivän uurastuksesta.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Poistin ensin kirjoitetun kommentin, kun huomasin siinä olevan niin paljon kirjoitusvirheitä, ettei ollut enää järkeviä lauseita. Hih..:) Sormet oli olleet vieressä eikä oikeilla näppäimillä. Meillä on kans kuusiaita valtaantunut oikeaksi pöheiköksi. Mutta asiaan, ei sattuisi sulla olemaan kuvaa siitä sun punatukkaisestasi.

  VastaaPoista
 4. Käyhän hakemassa Novitan blogista haaste sinulle!

  VastaaPoista